UDSOLGT – materiale

Test- og profilmateriale, bestilling nederst på siden

Vil du vide, hvordan dine elever og studerende lærer bedst? Eller guide dem til selv at blive bevidste om deres personlige læringsstil, så de får det optimale ud af deres skole og uddannelse? Så er uddannelsespakken med 18 test- og profilsæt og lærerguide noget for dig…

 Er du som forældre udfordret derhjemme, når der skal læres eller laves hjemmearbejde – og vil du gerne sætte gode rammer for dit barn eller unge ved at booste ders personlige læringsstil? Så er familiepakken med 5 test- og profilsæt og forældreguide noget for dig…
Find din stil er et helt nyt test- og profilmateriale. FIND DIN STIL gør det nu supernemt både at teste og få råd og vejledning i forhold til læringsprofilen.

Et sammenhængende kortsystem med alle læringsstilselementerne, hvor eleverne blot krydser af på forsiden – og flipper videre. De kort, der har betydning for ens personlige læringsstil rives af – og på bagsiden af kortene gives så kontante bud på, hvad man så gør for at booste sin læring.

Med de anvisninger i hånden kan du og dine elever stille skarpt på læringen og få mere ud af det.

Materialet tager udgangspunkt i Bostrõm & Schmidt modellen – og er udviklet af Anne Mette Hede Jensen i samarbejde med Mariane og Svend Erik Schmidt.

Her kan du bestille uddannelsespakken eller familiepakken

Online bestilling

Online bestilling

 

Bekræftelse